Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

1

juli 2014

2

COMMENTS

1 Juli 2014

Written by , Posted in All posts

Igår var det hjärt -och lungräddning utbildning på jobbet. Jag har gått den (eller det) två eller tre gånger förut, men det är ju rekommenderat att man gör det en gång per år, så det var kul att vi fick göra det. Jag tycker att den utbildningen ska vara obligatorisk på alla arbetsplatser, den är så pass viktig.

Annars då. Jag längtar hem, i vanlig ordning. Dör hur sakta tiden går när man vet vad man vill, men inte riktigt vet hur man ska göra för att ta sig dit. Men det kommer. Nu är det två arbetsdagar kvar för mig den här veckan, sen har jag helg. Jag skulle vilja överraska Jimmy med något, bara för att han är han. Världens finaste människa, som jag älskar mer än vad jag älskar choklad, – å hä jär gode myche sko jä veta!

BeFunky_null_8.jpg

Ny filmmys!

2 Comments

  1. J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *