Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

fredag

11

april 2014

2

COMMENTS

11 April 2014

Written by , Posted in All posts

Jag ser verkligen fram emot sommaren, men jag skulle inte ha något emot att Juli kom lite snabbare. Nu vill jag veta vart och vad jag kommer att plugga till hösten. Det är inte ett dugg spännande att vänta, enbart jobbigt. Jag vill gärna få klart en lägenhet också om vi nu ska flytta hem, om än det finns mycket tid kvar. När det gäller viktiga saker så tycker jag inte om att vara ovetande, lite framförhållning och planering måste jag ha. I övrigt så är jag rätt spontan av mig, när det gäller andra, mindre viktiga saker.

Igår fick jag veta att en i min gamla, underbara klass är gravid. Och då slog det mig, hur ”gamla” vi faktiskt börjar bli. Vi är ju inga ungdomar längre, vi är alla vuxna människor. Mer eller mindre då. Jag är så himla glad för hennes skull, och jag vet att hon kommer bli en fantastisk förälder. Jag är även lite avundsjuk, jag vill också ha barn! Jag och Jimmy pratar ofta om hur underbart det kommer bli att starta en egen familj, vi älskar barn! Men det får vänta ett tag för oss. Det är tur att jag har lillasyster att pussa på till dess. Om än hon börjar bli stor nu. 1 år om mindre än två månader (!). När dom kommer upp i den åldern så vill dom ju inte ligga och mysa längre, då är det spring och bus som gäller! Här nere är fyra gamla bilder, liten ♥

BeFunky_null_4.jpg2013-12-20 15.57.562013-12-20 16.35.06

Jag och Casper ska gå och möta Jimmy som kommer med bussen från jobbet. Nu är det äntligen helg för honom, så ikväll ska vi mysa framför Let’s Dance. Som att ni inte redan visste det 😉

2 Comments

  1. J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *