Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

14

september 2017

0

COMMENTS

14 September 2017

Written by , Posted in All posts

Den här veckan har varit jobbig och oerhört lång. Och på det så har Thilian varit väldigt mammig och sovit dåligt. Han brukar alltid vara på bra humör och sova hela nätterna, men det kan hända att det är fler tänder på gång, vi får väl se hur länge det håller i sig. Lite sömn och ett klängigt barn när man pluggar heltid är ingen lätt match, men jag ska göra allt jag kan för att hinna med. Hur det än är så gör Thilian det värt. I veckan har han lärt sig att klappa händerna, och jag är ju en sån där larvigt känslig människa som börjar gråta av alla steg han tar framåt i livet. Löjligt stolt hela tiden.

Jag känner att jag efter den här veckan är i behov av lite miljöombyte, så på lördagkväll ska jag umgås med vänner och bara vara. Vi ska åka ut och sätta oss på KUST eller O’Learys, prata och umgås. Sånt som också är viktigt i livet! Nu dags för mer plugg och meeer kaffe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *