Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

16

februari 2017

0

COMMENTS

16 Februari 2017

Written by , Posted in All posts

Hej och hallå, hoppas allt är bra med er! Jag har precis suttit och tittat på programmet ’Unga mammor’, och jag säger då det, vad man lyssnar och tar till sig på ett annat sätt nu när man själv är förälder. Blir berörd, blir arg, blir glad på ett annat sätt. För nu kan man koppla sitt eget liv till liknande situationer. Eller känslorna man skulle ha om det gällde ens eget barn. Jag har sagt det förut men kan säga det hur många gånger som helst, -det är så himla mycket som förändras på så många plan när man får barn. Från dag ett.

Mathias är på träning, vilket han är flera gånger i veckan. Och varje gång har jag en tanke om att slänga upp en bild eller skriva någon rad här på bloggen. Meeen det slår aldrig fel, antingen är Thilian lite grinig och vill ligga och snutta, eller så är han klarvaken och på superbra humör. Och då är datorn det sista jag tänker på att ta fram. Jag varken kan eller vill fokusera på någonting annat än honom när han ligger och jollrar.

Det har som vanligt hänt en drös med saker sedan sist. Vårt liv är fyllt av fart och fläkt känns det som. Och berikat av så otroligt mycket människor som vi ska hinna med att träffa. Exakt hur många visade sig när vi skulle skriva gästlistan till Thilians namngivning. Så oerhört svårt att veta vart man ska dra gränsen att det nästan blir jobbigt. Men jag skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt. Jag har sagt det till Mathias många gånger de senaste veckorna, att jag är oändligt tacksam över varenda individ vi har i vårt liv. Satan vad vi har det bra!

Några av alla dessa fantastiska människor träffade vi under helgen som precis var. Då fick Thilian åka på sin första road trip ner till Sundsvall. Jack fyllde ett år (redan), så det var kalas och fika hemma hos Andreas och Isabelle, middag ute och sen hotellövernattning. En mysig helg med mysiga människor, kort och gott.

Och som att jag inte är nog bortskämd med alla runt omkring mig, så delar jag ju samma tak med två av dem. På alla hjärtans dag låg jag och Thilian i gästrummet. Jag bara njöt av hans joller och leende, gav han pussar och kramar i massor, i vanlig ordning. Efter det kom Mathias hem med blommor, choklad och fina presenter till mig. Ja vad säger man. Det är MINA killar ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *