Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

17

oktober 2013

0

COMMENTS

17 Oktober 2013

Written by , Posted in All posts, Training

Jag har inte så mycket tid att lägga ner på inlägg just nu. Men till helgen kanske det blir lite bättre för då har vi inte så mycket plugg som ska göras. Skolan går i alla fall bra, och vi samarbetar flitigt i min nya arbetsgrupp. Imorgon har vi seminarium två på detta moment, så vi får väl hoppas att det går vägen.

Idag körde vi rygg och biceps på gymmet, och jag som har slarvat nått fruktansvärt, hoppat över flera dagar här och där på grund av skolarbete, presterade förvånansvärt bra måste jag säga. Det har nämligen oftast blivit just rygg -och biceps passet som jag har varit tvungen skippa. Och biceps är en muskel som jag själv tycker att jag är riktigt svag i. Men jag tog 9 kilo i koncentrations curl och 12 kilo i alternerande hantelcurl. Detta var direkt efter skolan, innan middagen. Så jag är nöjd idag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *