Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

söndag

18

mars 2018

0

COMMENTS

18 Mars 2018

Written by , Posted in All posts

Igår tog jag med Thilian till ett lekland för första gången, sånt som alla barn brukar älska. Men jag har nog aldrig haft så fel i hela mitt liv. Thilian H A T A D E allt med stället! När jag skulle lyfta ner honom på ett av lekställena så lät det ”nä, nä, nä, nä, nä”. Haha. Det var tydligen en hemsk upplevelse och inte något populärt påhitt som Thilians mamma. Jag räddade upp hela situationen med en hamburgare. Där alla satt och åt mat, det var såklart där han trivdes. Mat i alla former är det absolut bästa den här killen vet 

Senare under dagen kom Jonte och Stina, vi åkte och handlade, käkade tacos och kladdkaka. När Thilian hade somnat såg vi två filmer. Mysigt och trevligt, förutom att Jonte dränkte min soffa i glass. Men det är väl sånt man får stå ut med när man har småsyskon som inte kan bete sig.

Idag har jag kämpat mig igenom en hemtenta, med en gnällig och klängig 1-åring. Jag har inte alls hängt med i denna kurs, noll koll alltså. Sen har jag haft Thilian själv dygnet runt. Bästa förutsättningarna inför idag. När livet tjorvar och man dessutom är under press, har ett hem och ett barn att ta hand om. Jag har blött näsblod, haft ont i magen. Stressen ska vi inte ens tala om. Jag vet inte om ni kan sätta er in i känslan att jag för tjugo minuter sen skickade in tentan. Tre timmar till godo. Alltså får man vara så nöjd med sig själv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *