Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

fredag

24

januari 2014

2

COMMENTS

24 Januari 2014

Written by , Posted in All posts, Home & Decor

Idag har vi fixat här hemma så att jag skulle kunna hänga upp gardiner. Skrynkliga som tusan på grund av att jag varken äger strykbräda eller strykjärn. Men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Jag tycker att det känns så tomt utan gardiner. Nu måste jag bara köpa nya till köket och sovrummet också, sen kanske detta ställe börjar likna ett hem. Något på väggarna måste fixas också, men vi får ta lite i taget.

021 025Tänk va snyggt med ett vitt vardagsrumsbord och en vit TV-bänk! Vill ha.

2 Comments

  1. Mia
    • bealan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *