Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

lördag

25

januari 2014

0

COMMENTS

25 Januari 2014

Written by , Posted in All posts

Igår skämde Jimmy bort mig. Eftersom att vi flyttade på min födelsedag ville han överraska mig med något fint. Så vi klädde upp oss lite och åt en otroligt god middag, han är så himla duktig på att laga mat min älskling! Efter det blev det filmmys och godis. Inte illa alltså! Jag kommer med lite bilder senare.

wpid-20140124_164449

Morgonen har vi ägnat åt att tvätta, städa och betala räkningar. Det svider men är lika skönt att få det gjort varje gång. Jag önskar bara att vi hade lite mer att röra oss med. Det blir tufft fram till Mars, men idag kom vi överens om att vi bara får tänka positiva tankar från och med idag. Heja! Heja! Heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *