Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

27

augusti 2013

4

COMMENTS

27 Augusti 2013

Written by , Posted in All posts, Training

Idag har jag och Jimmy gjort stan. Skolan har tydligen en massa krav nu också. Eller rättare sagt eleverna. Nollningen kräver en gul T-shirt, finkläder, utklädningskläder och en jäkla massa pengar till olika grejer. Jahapp, det är bara att följa order. Jag fattar inte hur jag ska orka med de två första veckorna. Jag trodde att nollning bara pågick en vecka? Jag har fått hem schemat på allt vi ska göra. Oh my. Samtidigt ska man tanka information under skoltiden på dagarna. Får se hur detta slutar. Roligt ska det bli i alla fall 🙂

IMG_0715

Idag har vi skaffat gymkort också! Äntligen! Imorgon sätter vi igång. Guldkort blev det till och med. Vilket betyder att vi tränar, badar och går på alla gruppträningar gratis.

 

 

4 Comments

  1. åsaaa
  2. Isa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *