Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

måndag

30

december 2013

0

COMMENTS

30 December 2013

Written by , Posted in All posts

Imorgon är det nyårsafton, jag tycker att det här året har gått otroligt fort. Mycket roligt har hänt, men jag har även mött några motgångar. I det stora hela är jag dock nöjd över mitt 2013 och hoppas att ni också är det. Jag har inga speciella nyårslöften i år, men det har jag nog aldrig haft nu när jag tänker efter.

Det var först planerat att åka till Danne imorgon, men nu är det ändrat. Vi ska vara hemma hos mamma och käka en god middag. Jag ska även göra någon typ av marängtårta till efterrätt. Jag fick smaka den hos Jimmys mamma juldagen och föll pladask. Bland det godaste jag någonsin smakat! Imorgon kommer även Frank, Natalie och Mathias till mamma, och senare mot kvällen Magnus, Cecilia och flickorna. Jag tror och hoppas på att vi kommer få en riktigt mysig kväll 🙂

Julen 2013 011 Julen 2013 012Mamma sitter och stickar, Jimmy pluggar och Tobbe sitter och ser The Walking Dead. Som vi har tjatat på dom att börja se det! Mamma är redan fast och snart lovar jag att även Tobbe är det, hehe. Annars är det ju nått som inte står riktigt rätt till, såklart. Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, det har vi haft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *