Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

onsdag

5

oktober 2016

0

COMMENTS

5 Oktober 2016

Written by , Posted in All posts

Nu känns det i kroppen att den är tyngre. Och så fort jag sätter mig ner i soffan blir jag trött. Vet inte om det är bättre att försöka hålla igång eller bara vila. Lite av båda kanske är det bästa!

En kollega på jobbet hade drömt att bäbis inte hade tänkt stanna in till den 22a, utan är säker på att han kommer under första veckan i December. Om hon är lite synsk som hon sägs vara, och det nu stämmer, så är det ju verkligen inte många dagar kvar nu! Jag har också haft en känsla ett tag att han kommer att komma tidigare, men det är ju som sagt omöjligt att veta. Jag har dock planerat att jobba November ut, så kommer han redan i början på December blir det inte mycket vila alls. Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag! Vi får försöka ha klart allt i tid och vila under helgerna. -Det har vi sagt under hela graviditeten, men jag tror aldrig jag har gjort så mycket och haft så fullt upp som under dessa månader. Tur jag har fått må bra! I lördags hade Mathias handbollsmatch som vi var och tittade på, sen hade vi middagsgäster. Han har en match även nu i helgen, men förutom det så tror jag inte att vi har något planerat. Lite lugn hade suttit fint. Från och med nästa vecka sätter föräldrakurserna igång, det är jobb, och det blir tätare och tätare besök hos barnmorskan.

Nu hade jag tänkt hitta kraft, handla lite mat och åka in till stan för att köpa några fina blommor och god choklad. Vi ska åka och överraska mamma ikväll (en månad senare) med bror och Stina. Mathias köper ett presentkort på väg hem från jobbet också, så det blir hennes födelsedagspresent i år. Hinner jag hade jag tänkt baka något också, så hon lär garanterat bli glad över det! 🙂

awesome3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *