Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

onsdag

9

april 2014

2

COMMENTS

9 April 2014

Written by , Posted in All posts

Klicka HÄR för att se något häftigt. Jag tycker att man kan göra liknande bostäder för studenter. Studentlägenheter ligger väl runt 20 m². Det skulle ju såklart kosta en del, men jäklar vad praktiskt. Sen tycker jag att alla duktiga studenter förtjänar att bo bra 🙂

Igår la jag upp en bild på Instagram där jag hade riktigt kort hår, jag testade olika frisyrer på en sida på internet (klicka här om ni också vill testa). Det är några stycken som tycker att jag ska klippa kort, igen får man väl säga, om än det var ett himla bra tag sen sist. Bilden jag la upp igår är väl en aning extrem kan jag tycka, men jag är hur sugen som helst på en kort frilla igen. Dom flesta tjejer har ju långt hår, och det tycker jag är lite tråkigt. Det är ju roligt med lite variation och omväxling. Hur som helst tar det emot att klippa av allt hår, som vanligt. Om än det växer ut igen så tar det ju alltid ett tag. Så nu behöver jag lite hjälp, annars kommer jag inte att göra det. Jimmy röstar för kort, vad röstar ni för?

[yop_poll id=”3″]

befunky_artwork.jpgKort hår är så fräscht!

2 Comments

    • bealan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *