Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

24

maj 2016

0

COMMENTS

Året tog en snabb vändning!

Written by , Posted in All posts, Life, Love Family, Pregnancy

Det dryga året som varit har gett mig bestående sår i hjärtat. Smärta, besvikelse, sömnlösa nätter och kinder blöta av tårar. Vi har förlorat min kusin, vi har förlorat min morbror. Jag har sagt farväl till min hund, -bästa vän, och brutit upp relationer som jag för all framtid kommer att bära med mig. Det ligger alltid ett sorgligt täcke över avslut, tills ett nytt spännande kapitel tar fart.

Det finns nu en sårbarhet hos mig, i att känna genuin glädje och lycka. Det finns en medvetenhet, om att det alltid finns en plågsam baksida av att älska riktigt mycket. Men jag brukar säga det, hitta det du älskar och låt det döda dig. För det finns inget finare än att bli förälskad i livet om och om igen.

Vi väntar nu på att en liten en ska komma till världen. Ett december -eller januaribarn, det får tiden utvisa! Det senaste året har vänt upp och ner på min tillvaro, på hela mitt liv. Men det är väl så, att vi tar oss igenom livet på sätt vi aldrig kan förstå. Och vi testas gång på gång, för att lära och växa som människa.

Att gå från besked om att jag kommer behöva hjälp den dagen det är dags att skaffa barn, till att i nästa stund vara gravid, det är lite överväldigande. Men jag känner en trygghet, en lycka och ett lugn som jag inte känt på en mycket lång tid. Jag har Mathias vid min sida, som jag aldrig skulle kunna texta min uppskattning till. Han är fantastisk på så många sätt. Och jag bär på en kärlek och en obeskrivlig längtan. Det känns som att det här barnet valt att komma just nu för att färglägga min värld.

Jag ska försöka blogga och uppdatera lite mer nu hade jag tänkt. Men vi börjar väl såhär för nu, och bjuder på en första magbild. Inte så stor än, men för mig känns det som att det har hänt mycket! V.11.

bloggv11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *