Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

onsdag

24

januari 2018

0

COMMENTS

Bea 25 år gammal

Written by , Posted in All posts

Jag har fyllt 25 år, halvvägs till 50. Heja! Jag hade en fantastisk födelsedag, tack vare Mathias, Thilian, släkt och vänner. Fick ett vackert armband med en diamant av Mathias, sen bjöd han och Thilian mig på hotellfrukost. Jag hade en massa besök som kom och fikade och jag fick andra fina presenter. Pengar, hängande blomlådor som jag ska hänga ut till sommaren, choklad (♥) och massa annat. Av mamma fick jag biljett till en föreläsning som är onsdag den 31 januari, d.v.s. nästa vecka. Då ska vi till Boden jag och mamma för att titta på Tomas Gunnarsson ”Träna din inre kondition – mindre stress, mer glädje”. Det ser jag otroligt mycket fram emot, jag tror att vi kommer vara någon kunskap rikare efter det!

Tack alla underbara människor som grattade mig på något sätt på min födelsedag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *