Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

11

juli 2017

0

COMMENTS

Bilder från sommaren såhär långt!

Written by , Posted in All posts

Här kommer ett gäng bilder från sommaren såhär långt. Om man nu kan kalla det sommar, några fina dagar har vi fått, men varmare hade det gärna fått vara. Hoppas på ett soligare Augusti.

Vi har hursomhelst tagit vara på den sol vi har haft. Midsommar firade vi hemma hos oss med större delen av min släkt. Grillade, lekte lite lekar och hade det trevligt. Vi har även hunnit besöka storforsen i år, och tagit mysiga promenader. Jag njuter verkligen varje dag av att få umgås med Thilian. Han är så härlig!

Klicka upp första bilden och bläddra vidare! Jag erkänner att jag blivit sämre på att komma ihåg att fotografera. Hela min mobil är full av bilder på Thilian. Men det blir lätt så tror jag, man vill ju ta kort på det finaste man har, och då prioriteras allt annat bort 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *