Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

fredag

27

december 2013

0

COMMENTS

Dags att lära känna min kamera

Written by , Posted in All posts

Det här med att hantera och lära sig alla inställningar på kameran är ju en djungel! Igår körde jag på Auto hela dagen, knäppte kort på alla saker som fanns. Men idag har faktiskt Tobbe försökt lära mig lite om ISO, slutartid och skärpedjup. Bland annat. Just nu kan jag inget, helt ärligt. Det känns omöjligt att komma ihåg allt och när man ska använda vad, men jag lär mig väl eftersom. Det här med redigering kanske också är bra att kunna, tror dock inte att jag kommer lägga ner tid till det på bilder till blogginlägg. Men bilderna på bloggen lär ju hursomhelst bli tusen gånger bättre än förut, och det är ju alltid något!

Nu får ni inte skratta år mina bilder, ni som vet hur det ska se ut. Har ni däremot några grundläggande tips när det gäller vardaglig fotografering (samt redigering) får ni hemskt gärna lämna en kommentar.

Julen 2013 049 Julen 2013 051Två av mina försök till skärpedjup.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *