Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

26

september 2013

0

COMMENTS

Deff-styrke-cardio

Written by , Posted in All posts, Training

Idag blev det ett sent träningspass, men när Jimmys familj är i Umeå så måste vi ju hinna umgås! Jag är förvånad över hur bra kondition jag har fått. Jag har inte alls kört många cardiopass men har redan presterat över mina förväntningar. Det kan ha lite att göra med att jag är så envis också. Jag lyssnar alltid på musik när jag springer, så jag brukar pusha mig själv genom att tänka ”två låtar”, sen får du gå en stund. ”Kom igen, tre låtar klarar du”. Och det funkar faktiskt superbra!

Vi deffar just nu. Eller jag vill egentligen inte säga att jag gör det fullt ut. Jag ligger väl inte så lågt på t.ex kolhydraterna som man ska göra, men liiite muskler vill jag ju kunna bygga i alla fall. Runt 1500 kalorier per dag är vad jag kör på just nu. Och ja, jag vet att man egentligen ska träna ett bra tag innan deff. Det gamla ordet ”Bulka”, som många kör med. Men! Många säger även att det ibland kan vara bättre att gå andra vägen. Som för mig. Jag blir mycket mer motiverad av att ha konturer på kroppen och få känna mig smal. Eller vad man nu ska säga. Det tar betydligt längre tid att bygga muskler, men med tålamod och vilja går allt.

Det var mätning igår och jag har i varje fall minskat 1,5 cm runt magen/höfterna, på 7 dagar (!) Det får man väl vara nöjd över tycker jag! Tappat 3 cm runt rumpan och 2 cm runt låren har jag också gjort. Tänk att det kan gå så fort. Kroppen fascinerar mig!

PicMonkey Collage

Drömkroppar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *