Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min sambo och vår son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

lördag

23

april 2016

0

COMMENTS

Det magiska i enkelheten

Written by , Posted in All posts, Love Family

För att när man hittar någon man lär sig att älska, tappar man inte andan. Man delar luften, medvetet. Ger av sina andetag, frivilligt. Det är så fint, hur man från en stund är totala främlingar. Till i nästa stund inte kan få nog av varandra. Det är vackert, att det enda man begär av varandra är närhet och tankar. Det handlar om sånt han säger till mig. Hur han ser på mig. Hur han luktar, -till sättet han tar på mig.

Till en början finns alltid valet att vara ensam. Sedan blir det inte ett val längre. När slutade det vara ett val? Vad är det i mig som har slutat att välja dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara med mig själv?

Kärlek i vardagen som inte alltid märks, är den som känns mest. Som när han i alla stunder tar min hand för att pussa den. Det magiska i enkelheten, det är romantik för mig.math

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *