Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

söndag

29

juni 2014

0

COMMENTS

Dö lycklig, skratta ihjäl dig

Written by , Posted in All posts, Home & Decor

Jag är så galet sugen på att inreda just nu! Vi har planerat att köpa mycket nya möbler så fort vi har fått oss en lägenhet, och det ska bli hur roligt som helst. Jag sitter och tittar runt på olika sidor varje dag, jag är extra exalterad över vilka tavlor vi ska ha. Sängen är redan bestämd, men soffa, köksbord, stolar, hallmöbler, nya gardiner och mattor måste vi också hitta. Hihi! Idag handlade jag några nya ljuslyktor, den genomskinliga på fatet nedan bland annat. Man kan aldrig få för mycket levande ljus, jag ser (nästan) fram emot den mörka hösten! Fruktkorgen till höger fick också följa med hem. Stor och rymlig!

2014-06-29 19.47.57

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *