Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

onsdag

7

juni 2017

0

COMMENTS

En fin helg och nationaldagsmys!

Written by , Posted in All posts

Äntligen har vi fått lite sommar. Det är så grönt och fint överallt, hoppas värmen kommer också! Helgen som var blev mysig för oss. Vi var på stan, vi var förbi mamma, vi bastade och vi var på födelsedagsfirande hos Mathias moster. Vi njöt av att vara lediga tillsammans! Det fortsatte sen under måndagen då världens finaste lillasyster fyllde fyra år, då blev det kalas med tårta och presenter. En glad och nöjd tjej efteråt!

Igår var det nationaldagen och Mathias var ledig. Vi var till Luleå en sväng, sen bestämde vi oss för att åka ut till Swensbylijda. Mathias har aldrig varit dit förut (inte Thilian heller för den delen, hehe), och det är så himla mysigt där under sommaren! När vi kom hem och lillen somnat för kvällen så grillade vi och fixade en supergod middag. Efter det filmmys i soffan. Kunde inte ha haft en bättre helg och start på veckan! Amaziiiiing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *