Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

söndag

12

juni 2016

0

COMMENTS

En helg med lite sömn och mycket jobb!

Written by , Posted in All posts, Home & Decor

Jag har snart jobbat 48 timmar den här helgen. Skönt med 24-timmars pass med tanke på hur många lediga dagar man har på en månad. Men efter en helg som den här är man sliten och trött. Lördag var jag ledig, men hemma hos oss har det varit fullt ös på gården. Mathias, Simon, Tim och Christian har grävt och jämnat ut marken under tre dagar. Superduktiga och det blev hur bra som helst. Lastbilen hade dock börjat tjorva idag, så stackars Mathias får inte lägga sig förrän efter tolv inatt, och sen upp imorgon kring 6 för jobb. Jag slutar klockan 8, då ska jag lämna in min bil på lackering. Sen har vi personalmöte under dagen. Jag tror vi får ta en lugn kväll imorgon och försöka vila. Det kan behövas efter den här helgen.

Jag har inte hunnit visa så mycket bilder på vårt nya hem än, men det kommer senare. Kanske när vi har fått det lite mer hemtrevligt. Till ett stort hus behövs ju mycket möbler för att fylla ut alla rum. Mycket har vi redan hunnit köpa, om än man måste ta lite i taget givetvis. Köksbordet och kökslampan passade perfekt in i matrummet. Jag ska visa bordet någon annan dag, här nere är lampan. Jag tycker den är så himla häftig! Några tavlor att hänga upp måste vi också fixa så att det inte ser så tomt ut, men det är inte det lättaste med tanke på kopparfärgen vi har på väggarna. Vi får se vad det blir helt enkelt. Fint lär det bli i varje fall!

DSC06007 DSC06008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *