Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

1

augusti 2013

2

COMMENTS

En kärleksförklaring

Written by , Posted in All posts, Love Family, Tips

Idag har Jimmy fått sin present. Jag kunde inte vänta till lördag. Det var en bok som heter ’En kärleksförklaring’. I den finns påbörjade meningar som du själv får fylla i med dina egna ord. Jag satt med den hela kvällen igår. Tänkte och skrev. För varje sida uppstod nya känslor. Man skulle fylla i första minnet, första bråket. Vad man uppskattar hos den andra och vad det är som gör att man älskar han/hon. Att fylla i alla dom sidorna fick mig att le. Jag kände mig så otroligt lycklig, och kunde känna i hela kroppen hur mycket Jimmy faktiskt betyder för mig. Han skulle så lätt kunna krossa mitt hjärta.

Jag tycker att detta är ett bra sätt att beskriva hur man känner. Speciellt för personer som har svårt att prata och öppna sig för sin partner. Befinner man sig i ett förhållande som inte är på topp, köp då denna bok. Köp en var, tillsammans! Sätt er ner var för sig och skriv. Jag tror att många par bara är. Glömmer bort vad det är dom egentligen har och inser inte uppskattningen som kärleken förtjänar.

Boken finns att köpa HÄR, bland annat.

boken

Jimmy blev jätteglad, så jag är nöjd!

2 Comments

  1. J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *