Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

11

maj 2017

0

COMMENTS

Första utekvällen sen Thilian kom

Written by , Posted in All posts

I lördags var jag på party, OCH ut på krogen. Första gången sen Thilian kom. Jag var nervös i två veckor före, inte för att jag var orolig över hur det skulle gå för Mathias och Thilian, utan för hur jag skulle klara en kväll utan honom. Men det gick faktiskt bra, om än det bästa var att få komma hem igen sen. Krogen tycker jag aldrig är sådär jättekul, men vi dansade och surrade ett tag. Det var roligt att träffa och umgås med vänner en kväll, det behövs alltid. Speciellt när man är välsignad med de bästa vännerna som finns i hela vida världen!

Jag tog knappt några kort, fotot på mig är inte ens från utekvällen, utan från när jag testade klänningen jag skulle ha. Så jag var inte riktigt sådär ofin i håret. Lovar.

Uppdateringen på bloggen har inte blivit bättre, jag har svårt att veta vad jag ska skriva om. Vi har alltid grejer som händer, folk vi hälsar på och som hälsar på oss. Men jag sitter knappt vid datorn längre, så det är väl därför jag inte tänker på bloggen. Lite synd, inte bara för andra utan främst för mig själv. Jag brukar använda bloggen som en liten dagbok. Om det är något datum man glömt, någon bild eller något minne man vill uppleva, då är bloggen bra att bläddra tillbaka på. Meeen, ett inlägg då och då är väl bättre än inget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *