Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min sambo och vår son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

25

februari 2016

0

COMMENTS

Här, mitt hjärta är ditt att förstöra

Written by , Posted in All posts, Life, My Thoughts

Så modig är alltid den som är rädd för att älska, men älskar i alla fall. Speciellt där i början, när man bara vill vara vanlig. Jag hatar början. För du kan träffa någon, och själv välja vilka delar av dig du vill visa. Men när du faller, faller allt du så enveten hållit uppe med dig. Från den stunden står du där, naken. Det är väl klart att det är skrämmande. Men det är väl så, att man kanske måste gå igenom skam för att få reda på vad man har att förlora. Så enkelt att bara ta sitt hjärta och försvinna, ömsint gömma undan det, aldrig låta det brinna.

Men ibland fastnar man bara hos någon, och kan inte gå därifrån. En kärlek man inte kan låta dö, medveten, om att man kan komma att krossas i niohundranittionio bitar. ”Tröttna på mig, lämna mig, men jag har bestämt mig för att jag älskar dig”. Så modig, trots att hjärtat slår sex extraslag i varje andetag.

And please do not hurt me, love. I am a fragile one, and you are the white in my eyes. Please do not break my heart, I think it’s had enough pain to last the rest of my life.

My endless distraction, you worry me, and I’m trying to figure out how. You don’t have to make any promises, love. I’m afraid I might die for you now.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *