Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

onsdag

5

juli 2017

0

COMMENTS

Husägare!

Written by , Posted in All posts

Husägare har väl ingen missat att vi är numera! Det blev så att vi köpte huset som vi nu hyrt i ett år. Vilken dröm! Jag älskar det här huset och har känt mig hemma sedan dag ett. Vi har letat hus ett tag, men antingen har det inte känts rätt eller så har det inte varit värd priset som det rusat iväg till. Det är ingen enkel sak att köpa hus idag. Men, det var nog meningen att det skulle bli såhär, så som jag ser på livet. Att allt sker av en anledning. Både jag och Mathias är nöjd och glad över hur det blev!

Att äga eget är känns speciellt, och roligt. Mycket ansvar och bra prioriteringar krävs. Vi får ta lite åt gången, om än huset är totalt renoverat så är det några saker kvar innan vi är i mål. Fast äger man hus kommer man nog aldrig i mål, då handlar det nog om nya projekt och drömmar hela tiden. Det vi ska satsa på härnäst är i varje fall ett nytt tak, isolera garaget och fixa till den gigantiska tomten. Det kommer bli så fint när det är färdigt! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *