Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

måndag

31

mars 2014

0

COMMENTS

Inredningsplaner – vardagsrum

Written by , Posted in All posts, Home & Decor

Jag nämnde att vi skulle börja med ett sparande, och då menade jag främst för ett framtida husköp. Det behövs om man vill ha ett fint hus idag. Vi har tänkt öppna ett sparkonto som vi inte får röra. För att kunna ta ut pengar ska vi båda behöva närvara på banken. Vi får väl se hur mycket vi har råd att föra över varje månad, men något ska det alltid vara. Det kommer om några år att vara ett bevis på att vi klarar av att hantera ett sparande, och kan på så sätt lättare bli beviljade ett huslån. Här krävs det ju då att man aldrig tar ut pengar från kontot, givetvis. Så det är ett tips till er unga som drömmer om hus, börja spara redan nu.

Det andra vi ska spara till nu under sommaren är bland annat lite nya möbler. En säng är första prioriteringen, men efter det har jag tänkt försöka hitta en ny soffa. Jag ogillar verkligen den vi har nu. Den här gången ska jag dock välja något nytt, jag tycker att divansoffor är så oerhört uttjatat. Jag är ute efter något som på bilderna nedan. Den behöver inte vara speciellt stor, utan jag vill gärna köpa någon speciell pall och fåtölj att ställa bredvid istället. Det ska inte vara ett sammanhängande vardagsrum bokstavligt talat, det blir tråkigt i längden. Utan lite olika stilar och nyanser som gör rummet trevligt och intressant.

soffa-rak-linne-nord-ekatn1024_base_soffa_gul_kuddar

BeFunky_soffa-rak-linne-nord-ek.jpgAtt det ljusa ska ligga som grund är viktigt, jag trivs inte i mörker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *