Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

måndag

18

augusti 2014

2

COMMENTS

Kär i vårt nya köksbord!

Written by , Posted in All posts, Home & Decor

I April publicerade jag detta inlägg. Ett inlägg om att jag önskade mig ett New England bord till köket. De är dock ganska svåra att få tag i, och de som bygger själva tar ganska mycket betalt. Vilket är förståeligt. Men! Nu står det ett i vårt kök! Jag hade en sådan tur som fick tag i det här, hur stort och maffigt som helst, till ett superbra pris. Nu får många plats att äta hos oss!

BeFunky_null_2.jpg

2 Comments

  1. Filippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *