Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min sambo och vår son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

fredag

9

september 2016

0

COMMENTS

Lillens nya vagn!

Written by , Posted in All posts, Pregnancy

Det är mycket som ska inhandlas när det är ett barn på väg. Jag tycker vi har kommit undan billigt i möbelväg, vi har egentligen bara köpt madrass, täcke, kudde och lite kläder helt nytt. I veckan har vi hunnit fynda en superfin vagn, känns så skönt att ha det gjort om än det är ett tag kvar. Superfint skick med prislappar kvar, jag är säkert på att han kommer må som en prins i den!

Nu måste jag bara få iväg min lilla bil också, och hitta en större och säkrare. Vore ju bra om den nya, fina vagnen fick plats. Haha. Vi får se hur det går och vad det blir för någon!

vagn vagn2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *