Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

9

juni 2016

0

COMMENTS

Mini 3 år

Written by , Posted in All posts, Love Family

I söndags fyllde Mini 3 år, jag kan knappt förstå hur fort tiden har gått sen hon kom till världen. Jag kom i alla fall ihåg att fota lite under kalaset. Hon fick mycket presenter, bland annat en hoppborg av pappa och Linda-mari. En lycklig tjej vid dagens slut! Tårtan hjälpte jag Stina att göra, och den blev faktiskt riktigt fin måste jag säga. Men framförallt god. En trevlig dag och en glad lillasyster. Kunde inte ha blivit bättre!

BeFunky CollageMINIDSC05860 DSC05876DSC05936DSC05892DSC05915DSC05960

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *