Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

28

januari 2014

8

COMMENTS

Nu ska drömrumpan bli verklighet!

Written by , Posted in All posts, Training

Jimmy har ju hållit igång superbra med träningen den senaste tiden, men det har däremot inte jag. Det kommer därför bli ganska tungt nu i början. Det är alltid tråkigt när man har haft ett uppehåll, går tillbaka och märker att man har tappat en massa styrka. Fördelen är att jag har tränat i hela mitt liv, och jag kommer alltid snabbt upp på banan igen.

Jag tycker det är svårt att sätta upp riktiga mål när det gäller träningen, för mycket vill alltid ha mer. Jag brukar ta en dag i taget bara. Hålla koll på hur mycket jag ökar i övningarna, för det är roligt. Mäter mig gör jag också, såklart. Nu har dock Jimmy fått en våg i julklapp, så jag lär väl använda den ibland också. Ett av mina små ”mål” som jag har är att öka i vikt. Just nu väger jag cirka 55 kg, som mest har jag vägt 58 kg i mitt liv. Jag vill över 60 nu! Jag ska trycka i mig en massa mat och jag ska köra tungt som bara den på gymmet. Nu ska jag minsann få rumpan som jag alltid har drömt om. Kurvigt vältränad är ju så snyggt! Men… brösten hade gärna fått vara mindre. Det är verkligen inte kul att springa när dom guppar som två bollar innanför tröjan. Jag måste införskaffa mig en ordentlig sport-bh som håller dom på plats!

20130406030258-tumblr_mj60aassSc1rqlia6o1_500Yummy. Tror jag ska bli lesbisk.

8 Comments

  1. Mika
  2. Isa
    • bealan
  3. J
  4. Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *