Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

fredag

27

december 2013

0

COMMENTS

Önska gärna inlägg

Written by , Posted in All posts

Det känns som att jag måste kompensera min bloggtorka med en massa inlägg nu, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om bara. Som vanligt! Ni får hemskt gärna önska inlägg, är det något ni vill veta om julen, flytten, skolan? Vill ni att jag ska fotografera något speciellt med min nya kamera? Vill ni att jag ska tipsa om något? Det är bara att säga till så ska jag försöka att fixa det sen.

Nu har mamma och Tobbe gått och lagt sig, Jimmy har kommit hem från gymmet och jag har kommit in från en promenad med Casper. Vi ska titta lite på tv och fika något innan vi också intar sängläge. Imorgon ska vi plugga, hälsa på pappa och Linda-mari, samt hinna förbi Robin med hans julklappar. Jag skulle även vilja hinna träffa Andreas och Isabelle, dom åker nämligen tillbaka till Sundsvall redan på lördag. Men men, vi får väl se hur det blir imorgon. Jag har förresten glömt fråga om ni har haft en bra jul! Berätta gärna om ni fick något roligt 🙂

Några bilder från igår, hos pappa och Linda-mari.

Julen 2013 001 Julen 2013 002 Julen 2013 004 Julen 2013 006 Julen 2013 017 Julen 2013 025

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *