Bea Landberg

En 26-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

torsdag

19

oktober 2017

0

COMMENTS

Sjuk, lite sömn, plugg och renovering

Written by , Posted in All posts

Jag har blivit sjuk, vilket jag sällan är. Thilian som alltid sover bra, har haft två jobbiga nätter, såklart. Mycket plugg och mycket att göra klart hemma. Allt på samma gång, ni vet hur livet är. Jag klarade första tentan på utbildningen, nästa vecka har jag den andra. Jag hoppas att den också ska gå bra.

Förutom det har vi inte så mycket planerat framöver. Förutom Thilians födelsedag i början på December, och innan det ett halloweenparty. Jag och Mathias har inte varit på party tillsammans sedan Thilian kom till världen, så nu har vi bjudit hit våra vänner och ska förhoppningsvis ha en rolig kväll! Den kvällen blir första gången som Thilian ska sova borta. Jag är nervös och har varit det sedan vi planerade detta utklädningsparty. Han ska sova hos mamma, -hans mormor, och jag är inte det minsta orolig för att det inte kommer att gå bra. Men mammahjärtat kommer ju blöda… Tanken på att gå och lägga sig med vetskapen om att han inte är där i närheten. Usch så hemskt! 😥

Nu ska vi gå upp och sortera och städa lite i Thilians rum, sen tänkte jag att vi skulle ta ett bad tillsammans. Det brukar hjälpa mig att känna mig lite piggare, speciellt när jag är sjuk. Och Thilian älskar att bada, så han blir säkert nöjd! Här har ni en bild på världens sötaste barn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *