Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

tisdag

5

april 2016

0

COMMENTS

Ständigt, mina käras advokat.

Written by , Posted in All posts, Life, My Thoughts

Aj. Hur ont det gör, när den bittra sanningen når dig än en gång, som så många gånger förut. Det känns som att allt stinker om ärlighet, brutalt. Och jag vill bara hålla andan.

Det är som att det stiger fram igen, det där känsliga barnet. Säger ingenting, bara står där framför mig. Låter mig känna och få tillbaka sånt som jag så många gånger kastat bort. Orättvist anklagad gång på gång, bränd utav ord som inte ens blir sagda. Ett barn som inte alltid behärskar konsten att föra sin egen talan. Men alltid är den som lyssnar. Omsorgsfullt. Fan.

Min hjärna gör ihärdiga ansträngningar för att dölja en frustration, när individer kliver ur sitt skal och börjar samarbeta. Motarbeta. En vuxen närvaro som plötsligt växer fram från ingenstans.

Gör mitt bästa för att förmedla en oberörd vakenhet. Omöjligt att uttrycka mig så konkret, klart och tydligt. Fullkomligt ointresserad utav en bekräftelse av förståelse.

Ni begränsar mig om och om igen. Trött på att vara tolerant. Måste jag alltid vara extra förtroendegivande för att kunna citera vackra citat? Ärligt.

∼Bea

öböä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *