Bea Landberg

En 25-årig tjej från Norrbotten, Piteå som älskar livet. Bor tillsammans med min son, född December -16. Trevlig läsning och glöm inte att lämna en kommentar innan ni går!

söndag

21

maj 2017

0

COMMENTS

Välkomnar värmen, är sommaren verkligen här?

Written by , Posted in All posts

Vilken mysig söndag vi har haft! Dagen började med att jag och Thilian låg och kramades och busade i sängen (bara där alltså ♥), då kommer Mathias upp med frukost. Efter att vi vaknat till liv och efter lite gröt i magen på lillen, så bestämde vi oss för att gå ut i solen. Jag fixade fram täcken och gjorde Thilian redo, sen gick jag in i köket för att mötas av Mathias som kokar kaffe och bakar citronkaka, haha. Gulljävel!

Mamma svängde förbi och satt ute med oss ett tag, sen ringde Jonte och frågade om vi ville komma och grilla med honom, Stina, Emelie, Viktor och Delaram. Så då bar det iväg till Lillpite för en trevlig eftermiddag!

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Melissa Horn, lillen sover sen några timmar tillbaka och Mathias tittar på hockey. Trots lite sömn i helgen, ofräsch och det smutsiga håret i en svans, så blev dagen super! Fick ladda energierna lite och är nu redo för en vecka med vad än livet har att erbjuda.

Hur mycket ser inte lillen ut att njuta här till höger då! Nu ska du få uppleva din första sommar lilla hjärtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *